Eiendomsmegler Kristiansand

SØKER DU ETTER EIENDOMSMEGLER I KRISTIANSAND? EIENDOMSMEGLERANBUD.NO KAN HJELPE.

Skal du selge eller kjøpe bolig i Kristiansand? En hel rekke små og store meglerkontor i Kristiansand står klar til å bistå deg. Hos oss får du tilbud fra 3 eiendomsmeglere med en gang du har søkt og vi har gjort vårt beste for å gjøre prosessen enklest mulig for deg. Å kjøpe den første boligen er et stort steg for de fleste, og det kan være vanskelig å finne ut av hvor man skal begynne.

Eiendomsmegleren legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer i Kristiansand skjer på en trygg og effektiv måte. En eiendomsmegler bistår privatperson og bedrifter med kjøp, salg, leie og utleie av bolig.

Arbeidsprosess for megler ved et boligsalg:

  • bistå selger med planlegging og gjennomføring av boligsalget
  • lage profesjonell prospekt over eiendommen/boligen
  • markedsføre i lokalaviser og internett
  • gjennomføre budrunder i Kristiansand
  • eiendomsmegler foretar det økonomiske oppgjøret

Kristiansand – mulighetenes by

Kristiansand, med sine snart 85.000 innbyggere, er Sørlandets regionsentrum og drivkraft. Byen tilbyr gode og varierte arbeidsplasser, et rikt kulturliv og noen av landets flotteste, bynære rekreasjonsmuligheter. Sammen med et godt utbygd kommunalt tjenestespekter, er målsettingen for Kristiansand å bli oppfattet som byen som gir deg muligheter til et rikere hverdagsliv.

Kulturbyen Kristiansand

Kristiansand og Sørlandet kan med rette kalle seg festivalregionen. Her arrangeres en rekke festivaler av ulik karakter, blant annet musikkfestivaler i alle sjangre, kortfilmfestival, barnefilmfestival, dukketeaterfestival og Protestfestivalen. Sistnevnte har som mål å bekjempe likegyldighet. Kristiansand ble nylig kåret til den beste kulturbyen i Norge på grunn av sitt strategiske arbeid med å utvikle et bredt spekter av kulturelle aktiviteter.

I 2002 etablerte Kristiansand kommune stiftelsen Cultiva med en kapital på over 1,5 milliarder kroner. Formålet er å sikre arbeidsplasser og gode levekår i Kristiansand ved å gi økonomisk støtte til etablering av kunst-, kultur- og kunnskapsinstitusjoner eller organisasjoner som bidrar til nyskapning, utvikling og kompetansebygging ved kreative miljøer i Kristiansand. Stiftelsen har vakt nasjonal oppmerksomhet og bidratt til viktige satsinger og etableringer i Kristiansand.

Det nye konsert- og teaterhuset, Kilden åpnet i januar i 2012 og publikum strømmer til forestillinger og konserter. Med en enestående arkitektur og 2200 seter, er dette det største kulturelle løftet på årtier i landsdelen. Kilden huser alle typer kulturelle uttrykksformer, så som pop, rock og stand-up, i tillegg til å være hovedscene for Agder Teater, Opera Sør og Kristiansand Symfoniorkester.

Kristiansand Dyrepark er en av de mest populære turistattraksjoner i Norge, med mer enn 600.000 besøkende hvert år. I parken finner du alt fra løver, tigere, giraffer, slanger og pandaer til dyr fra norsk villmark. I tillegg inneholder parken en rekke andre aktiviteter for barn og voksne. Kaptein Sabeltann og Kardemomme by er et ”must” for alle Norges barn i løpet av livet.

Kilde: www.kristiansand.kommune.no

Hvorfor prøve Eiendomsmegleranbud.no?

Boligen er din største investering og det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt når du skal selge boligen din i Kristiansand. Veldig ofte er det vanskelig og forvirrende prosess å skulle selge bolig og jakten på den beste eiendomsmegler i Skien som passer boligeierens ønsker og behov enda vanskeligere.

Eiendomsmegleranbud.no har gjort det enklere for deg å hente inn tilbud fra 3 lokale meglere i Kristiansand. Vi samarbeider med en av landets dyktigste eiendomsmeglere og hjelper forbrukere daglig med å innhente gratis tilbud på salg av din bolig. Eiendomsmegleranbud.no ble lansert i 2014, og har hjulpet flere tusen boligeiere til å velge riktig megler. For å innhente et tilbud på Eiendomsmegleranbud.no, følg 2 trinn under:

  1. Fyll ut skjemaet
  2. Klikk på knappen “Gi meg gratis tilbud”

Få 3 salgstilbud fra lokale
eiendomsmeglere

Ved å klikke på gi meg gratis tilbud, aksepterer du vilkår og personvern

Tilbud fra 3 meglere på 1-2-3

1. Fyll ut skjema

2. Få tilbud fra 3 eiendomsmeglere

3. Du velger selv om du vil akseptere et tilbud

Problemstilling – best med eller uten eiendomsmegler?

Forbrukerrådet, har tatt til orde for at salg av boliger og fritidsboliger trygt kan gjennomføres uten bruk av eiendomsmegler til annet enn å få gjennomført det økonomiske oppgjøret. Argumenter som anføres av de som mener det er trygt å selge bolig uten bruk av megler, er utelukkende til selgers fordel. Og den eneste fordel som påberopes, er at selger kan spare penger. Selger har først spart penger når salgssummen som oppnås uten bruk av megler er høyere enn netto salgssum gjennom eiendomsmegler. Netto salgssum er salgssummen som ville vært oppnådd dersom salget hadde skjedd gjennom megler, fratrukket meglers vederlag. Ingen har kunnet dokumentere at det ”lønner seg å” selge uten å bruke eiendomsmegler, tvert imot er det mange som har tapt penger ved å selge selv. Det selger sparer ved ikke å engasjere eiendomsmegler, kan tapes ved at eiendomsmegler kan oppnå en høyere salgssum via budrunder.

For kjøper er det betydelig forskjell på å handle fast eiendom gjennom eiendomsmegler, og å handle eiendom direkte med selger. Kjøpere har generelt bedre tillit til en eiendomsmegler enn private selgere. 10 gode grunner for hvorfor det er tryggere å kjøpe bolig gjennom megler enn private selgere: 1. Det kreves konsensjon fra myndighetene til å drive eiendomsmegling. 2. Krav til sikkerhetsstillelse og forsiking for eiendomsmeglingsforetak. 3. Krav til kompetanse hos meglerforetakets ansatte. 4. Krav til uavhengighet for eiendomsmeglere. 5. Krav til politiattest. 6. Krav til at megler innhenter, kontrollerer og videreformidler opplysninger. 7. Krav til markedsføring. 8. Avvikling av budrunde. 9. Innsyn i budjournal 10. Meglere har taushetsplikt; Foretak og advokater som driver eiendomsmegling, ansatte og tillitsvalgte i eiendomsmeglingsforetak, har taushetsplikt overfor uvedkommende om det de i eiendomsmeglingsvirksomheten får vite om personlige forhold eller drifts- og forretningsforhold, jf. eml. § 3-6. Taushetsplikt for ansatte i meglerforetak er meget streng. Brudd på taushetsplikten kan medføre fengselsstraff.

Tilbud fra 3 eiendomsmeglere

Velg eiendomsmegleren, du mener er best til å selge din bolig. Å velge riktig eiendomsmegler kan være gull verdt for boligsalget.

100% GRATIS og med svar på dagen

Enkelt, raskt og trygt. Du får tilbud innen 1 time. 100% GRATIS og helt uforpliktende!

Du velger selv, om du vil akseptere et tilbud

Du kan spare flere tusen kroner ved å velge rett eiendomsmegler. Når du har fått 3 tilbud på salg av din bolig, velger du selv, om du vil akseptere et av dem.

Noen av Oslo's beste eiendomsmeglere

Noen av Oslo's beste eiendomsmeglerkontor

Hva sier våre kunder om oss

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Contact us
Hide Buttons