Eiendomsmegler Sandnes

SØKER DU ETTER EIENDOMSMEGLER I SANDNES? EIENDOMSMEGLERANBUD.NO KAN HJELPE.

Skal du selge eller kjøpe bolig i Sandnes? En hel rekke små og store meglerkontor i Sandnes står klar til å bistå deg. Hos oss får du tilbud fra 3 eiendomsmeglere med en gang du har søkt og vi har gjort vårt beste for å gjøre søknadsprosessen enklest mulig for deg. Å kjøpe den første boligen er et stort steg for de fleste, og det kan være vanskelig å finne ut av hvor man skal begynne og hva som betyr mest.

Eiendomsmegleren legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer i Sandnes by skjer på en trygg og effektiv måte. En eiendomsmegler bistår privatperson og bedrifter med kjøp, salg og utleie av eiendom.

Arbeidsprosess for megler ved et boligsalg:

  • bistå selger med planlegging og gjennomføring av boligsalg
  • lage profesjonell prospekt over eiendommen
  • markedsføre i lokalaviser i Sandnes by og på internett
  • gjennomføre visning og budrunde
  • avholde kontraktsmøte mellom kjøper og selger i Sandnes
  • eiendomsmegler foretar det økonomiske oppgjøret mellom partene

Sandnes

Sandnes, kommune i Rogaland fylke, rundt botnen og på østsiden av Gandsfjorden; bysenteret ligger ved fjordbotnen, 14 km sør for Stavanger sentrum. Sandnes grenser til Stavanger i nord, Sola i vest, Klepp og Time i sør og Gjesdal i sørøst og øst, samt til Forsand og Strand i Høgsfjorden i nordøst.

Kommunen ble opprettet som kommune (ladested) i 1860 ved utskilling fra Høyland; den fikk en mindre utvidelse i Høyland i 1957. Kommunen fikk sine nåværende grenser i 1965 da de tidligere kommunene Høyland og Sandnes, samt Hetlands del øst for Gandsfjorden og størsteparten av Høle ble slått sammen til én kommune med navnet Sandnes.

Skrevet av Geir Thorsnæs, CC-BY-SA-3.0

Bosetning

Sandnes vokste frem som strandsted og havn for Jæren. Teglverksindustrien, som ble startet 1784, var en viktig faktor for stedets vekst på 1800-tallet. Sandnes ble ladested 1860 og samtidig egen bykommune. Etter 1945 har Sandnes (etter nåværende grenser) hatt jevn, sterk vekst; i tiårsperioden 2004–2014 var den årlige veksten 2,4 prosent i gjennomsnitt mot 1,7 prosent for Rogaland som helhet.

Det er en sammenhengende bymessig bebyggelse fra Sandnes sentrum nordover helt til Randaberg nordvest for Stavanger og sørover til Ganddal. Denne utgjør tettstedet Stavanger/Sandnes som i 2013 hadde 203 771 innbyggere, hvorav 55 669 i Sandnes kommune, og er landets tredje største tettsted. Øvrige tettsteder i kommunen er (innbyggertall 2013): Hommersåk (6042) øst for Gandsfjordens munning, Sviland og Høle (henholdsvis 329 og 398), begge øst for Sandnes sentrum, og Ålgård/Figgjo ved E 39 i sørøst (10 357 hvorav 1873 i Sandnes). Av befolkningen i Sandnes kommune bodde i alt 93 prosent i tettsteder i 2013 mot 87 prosent i fylket som helhet.

Mens kommunens vestre deler har tett bosetning, fremfor alt rundt bysenteret, har områdene i øst tynn bosetning.
Av de bosatte yrkestakerne i Sandnes har 54 prosent arbeid utenfor kommunen, hvorav 30 prosent i Stavanger og 10 prosent i Sola (2013). Sandnes har også stor innpendling. I 2013 hadde 50 prosent av de sysselsatte på arbeidsplassene i Sandnes bosted i andre kommuner.

Skrevet av Geir Thorsnæs, CC-BY-SA-3.0

Hvorfor prøve Eiendomsmegleranbud.no?

Boligen er din største investering og det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt når du skal selge boligen din. Oftest er det vanskelig og forvirrende prosess å skulle selge bolig og jakten på den beste eiendomsmegler som passer boligeierens ønsker og behov enda vanskeligere.

Eiendomsmegleranbud.no har gjort det enklere for deg å hente inn tilbud fra 3 lokale meglere i Sandnes. Vi samarbeider med en av landets dyktigste eiendomsmeglere og hjelper forbrukere daglig med å innhente 100% gratis og uforpliktende tilbud på salg av din bolig. Eiendomsmegleranbud.no ble lansert i 2014, og har hjulpet flere tusen boligeiere til å velge riktig megler. For å innhente et tilbud på Eiendomsmegleranbud.no, følg 2 trinn under:

  1. Fyll ut skjemaet
  2. Klikk på knappen “Gi meg gratis tilbud”

Få 3 salgstilbud fra lokale
eiendomsmeglere

Ved å klikke på gi meg gratis tilbud, aksepterer du vilkår og personvern

Tilbud fra 3 meglere på 1-2-3

1. Fyll ut skjema

2. Få tilbud fra 3 eiendomsmeglere

3. Du velger selv om du vil akseptere et tilbud

Problemstilling – best med eller uten eiendomsmegler?

Forbrukerrådet, har tatt til orde for at salg av boliger og fritidsboliger trygt kan gjennomføres uten bruk av eiendomsmegler til annet enn å få gjennomført det økonomiske oppgjøret. Argumenter som anføres av de som mener det er trygt å selge bolig uten bruk av megler, er utelukkende til selgers fordel. Og den eneste fordel som påberopes, er at selger kan spare penger. Selger har først spart penger når salgssummen som oppnås uten bruk av megler er høyere enn netto salgssum gjennom eiendomsmegler. Netto salgssum er salgssummen som ville vært oppnådd dersom salget hadde skjedd gjennom megler, fratrukket meglers vederlag. Ingen har kunnet dokumentere at det ”lønner seg å” selge uten å bruke eiendomsmegler, tvert imot er det mange som har tapt penger ved å selge selv. Det selger sparer ved ikke å engasjere eiendomsmegler, kan tapes ved at eiendomsmegler kan oppnå en høyere salgssum via budrunder.

For kjøper er det betydelig forskjell på å handle fast eiendom gjennom eiendomsmegler, og å handle eiendom direkte med selger. Kjøpere har generelt bedre tillit til en eiendomsmegler enn private selgere. 10 gode grunner for hvorfor det er tryggere å kjøpe bolig gjennom megler enn private selgere: 1. Det kreves konsensjon fra myndighetene til å drive eiendomsmegling. 2. Krav til sikkerhetsstillelse og forsiking for eiendomsmeglingsforetak. 3. Krav til kompetanse hos meglerforetakets ansatte. 4. Krav til uavhengighet for eiendomsmeglere. 5. Krav til politiattest. 6. Krav til at megler innhenter, kontrollerer og videreformidler opplysninger. 7. Krav til markedsføring. 8. Avvikling av budrunde. 9. Innsyn i budjournal 10. Meglere har taushetsplikt; Foretak og advokater som driver eiendomsmegling, ansatte og tillitsvalgte i eiendomsmeglingsforetak, har taushetsplikt overfor uvedkommende om det de i eiendomsmeglingsvirksomheten får vite om personlige forhold eller drifts- og forretningsforhold, jf. eml. § 3-6. Taushetsplikt for ansatte i meglerforetak er meget streng. Brudd på taushetsplikten kan medføre fengselsstraff.

Tilbud fra 3 eiendomsmeglere

Velg eiendomsmegleren, du mener er best til å selge din bolig. Å velge riktig eiendomsmegler kan være gull verdt for boligsalget.

100% GRATIS og med svar på dagen

Enkelt, raskt og trygt. Du får tilbud innen 1 time. 100% GRATIS og helt uforpliktende!

Du velger selv, om du vil akseptere et tilbud

Du kan spare flere tusen kroner ved å velge rett eiendomsmegler. Når du har fått 3 tilbud på salg av din bolig, velger du selv, om du vil akseptere et av dem.

Noen av Oslo's beste eiendomsmeglere

Noen av Oslo's beste eiendomsmeglerkontor

Hva sier våre kunder om oss

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Contact us
Hide Buttons