Eiendomsmegler i Trondheim

SØKER DU ETTER EIENDOMSMEGLER I TRONDHEIM BY? EIENDOMSMEGLERANBUD.NO KAN HJELPE.

Skal du selge eller kjøpe bolig i Trondheim by? En hel rekke små og store meglerkontor i Trondheim by er klare til å bistå deg. Hos oss får du tilbud fra 3 eiendomsmeglere med en gang du har søkt og vi har gjort vårt beste for å gjøre søknadsprosessen lettest mulig for deg. Å kjøpe den første boligen er alltid et stort steg for de fleste, og det kan være vanskelig å finne ut av hvor man skal begynne og hva som er viktigst. Boligstrøk i Trondheim, Midtbyen, Østbyen, Lerkendal, Heimdal, Sentrum, Øst, Vest, Sør og Utenbys.

Eiendomsmegleren legger til rette for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg og effektiv måte. En eiendomsmegler bistår privatperson og bedrifter med kjøp, salg, leie og utleie av eiendom i Trondheim.

Meglers oppgaver ved et boligsalg og andre eiendomstransaksjoner:

  • bistå selger med gjennomføring av boligsalget
  • lage prospekt over eiendommen/boligen
  • markedsføre i lokalaviser i Trondheim by og på internett
  • eiendomsmegler foretar det økonomiske oppgjøret mellom partene

Trondheim – Norges historiske hovedstad?


Trondheim by er mer enn 1000 år gammel, med Nidarosdomen kan du oppleve Trondheims storslåtte historie.

Trondheim har over tusen år lang historie og har vært viktig for hvordan Norge ble til. For å lære mer om byens historie når du er på besøk er det lurt å få en guidet tur med en av byens guider. I Nidarosdomen opplever du Trondheims historie. Trondheims historie strekker seg helt tilbake til middelalderen.

Vikingkongen Olav Tryggvason grunnla Trondheim I år 997. Arkeologiske funn tyder på at det også har vært bosetninger rundt Nidelvens utløp før den tid. Trondheim var Norges hovedstad mellom 1030 og 1217 og byen feiret sitt tusenårsjubileum i 1997.
Ved slutten av 1000-tallet begynte byen å vokse raskt. Det ble blant annet anlagt en steinkirke ved St. Olavs gravplass, hvor Nidarosdomen ligger i dag. Det ble også bygget bro over elva omtrent der hvor dagens Elgeseter bru ligger.

Da Nidaros erkebiskopsete ble opprettet i 1152 ble byutviklingen styrket ytterligere. På 1200-tallet var det nærmere 20 kirker i byen. Det var også en rekke klostre, blant annet på Elgeseter, Bakke og Munkholmen. I 1219 opplevde Trondheim den første kjente bybrannen, og noen år senere i 1295 ble store deler av byen lagt i aske av en annen stor brann.
I seinmiddelalderen stagnerte veksten, og bybrannene i 1481 og 1531 innledet en periode med tilbakegang. «Guidebøkene er fulle av bilder av de mest kjente turistattraksjoner du kan se her. Men når jeg skal vise gode venner rundt, er det like mye de mindre kjente perlene jeg viser frem, og som de setter mest pris på.»

Hvorfor prøve Eiendomsmegleranbud.no?

Boligen er din største investering og det er viktig at du føler deg trygg og ivaretatt når du skal selge boligen din. Oftest er det vanskelig og forvirrende prosess å skulle selge bolig og jakten på den beste eiendomsmegler som passer boligeierens ønsker og behov enda vanskeligere.

Eiendomsmegleranbud.no har gjort det enklere for deg å hente inn tilbud fra 3 lokale meglere i Trondheim by. Vi samarbeider med en av landets dyktigste eiendomsmeglere og hjelper forbrukere daglig med å innhente 100% gratis og uforpliktende tilbud på salg av din bolig. Eiendomsmegleranbud.no ble lansert i 2013, og har hjulpet flere tusen boligeiere til å velge riktig megler i Trondheim. For å innhente et tilbud på Eiendomsmegleranbud.no, følg 2 trinn under:

  1. Fyll ut skjemaet
  2. Klikk på knappen “Gi meg gratis tilbud”

Få 3 salgstilbud fra lokale
eiendomsmeglere

Ved å klikke på gi meg gratis tilbud, aksepterer du vilkår og personvern

Tilbud fra 3 meglere på 1-2-3

1. Fyll ut skjema

2. Få tilbud fra 3 eiendomsmeglere

3. Du velger selv om du vil akseptere et tilbud

Problemstilling – best med eller uten eiendomsmegler?

Forbrukerrådet, har tatt til orde for at salg av boliger og fritidsboliger trygt kan gjennomføres uten bruk av eiendomsmegler til annet enn å få gjennomført det økonomiske oppgjøret. Argumenter som anføres av de som mener det er trygt å selge bolig uten bruk av megler, er utelukkende til selgers fordel. Og den eneste fordel som påberopes, er at selger kan spare penger. Selger har først spart penger når salgssummen som oppnås uten bruk av megler er høyere enn netto salgssum gjennom eiendomsmegler. Netto salgssum er salgssummen som ville vært oppnådd dersom salget hadde skjedd gjennom megler, fratrukket meglers vederlag. Ingen har kunnet dokumentere at det ”lønner seg å” selge uten å bruke eiendomsmegler, tvert imot er det mange som har tapt penger ved å selge selv. Det selger sparer ved ikke å engasjere eiendomsmegler, kan tapes ved at eiendomsmegler kan oppnå en høyere salgssum via budrunder.

For kjøper er det betydelig forskjell på å handle fast eiendom gjennom eiendomsmegler, og å handle eiendom direkte med selger. Kjøpere har generelt bedre tillit til en eiendomsmegler enn private selgere. 10 gode grunner for hvorfor det er tryggere å kjøpe bolig gjennom megler enn private selgere: 1. Det kreves konsensjon fra myndighetene til å drive eiendomsmegling. 2. Krav til sikkerhetsstillelse og forsiking for eiendomsmeglingsforetak. 3. Krav til kompetanse hos meglerforetakets ansatte. 4. Krav til uavhengighet for eiendomsmeglere. 5. Krav til politiattest. 6. Krav til at megler innhenter, kontrollerer og videreformidler opplysninger. 7. Krav til markedsføring. 8. Avvikling av budrunde. 9. Innsyn i budjournal 10. Meglere har taushetsplikt; Foretak og advokater som driver eiendomsmegling, ansatte og tillitsvalgte i eiendomsmeglingsforetak, har taushetsplikt overfor uvedkommende om det de i eiendomsmeglingsvirksomheten får vite om personlige forhold eller drifts- og forretningsforhold, jf. eml. § 3-6. Taushetsplikt for ansatte i meglerforetak er meget streng. Brudd på taushetsplikten kan medføre fengselsstraff.

Tilbud fra 3 eiendomsmeglere

Velg eiendomsmegleren, du mener er best til å selge din bolig. Å velge riktig eiendomsmegler kan være gull verdt for boligsalget.

100% GRATIS og med svar på dagen

Enkelt, raskt og trygt. Du får tilbud innen 1 time. 100% GRATIS og helt uforpliktende!

Du velger selv, om du vil akseptere et tilbud

Du kan spare flere tusen kroner ved å velge rett eiendomsmegler. Når du har fått 3 tilbud på salg av din bolig, velger du selv, om du vil akseptere et av dem.

Noen av Oslo's beste eiendomsmeglere

Noen av Oslo's beste eiendomsmeglerkontor

Hva sier våre kunder om oss

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Contact us
Hide Buttons