Om Eiendomsmegleranbud.no

Eiendomsmegleranbud.no innhenter salgstilbud fra eiendomsmeglere som ønsker å gi deg sitt beste tilbud. Din forespørsel om salgstilbud videreformidles til maks 3 norske eiendomsmeglerfirmaer (hos andre anbudstjenester kan du bli ringt opp av opptil 25 meglere samtidig). Du vil bli kontaktet innen 24 timer fra 3 eiendomsmeglerkontorer, og du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet. Vi er stolte av vår tjeneste, og ser frem til å hjelpe deg å finne den beste eiendomsmegleren.

Bolig er den største investeringen man gjør i livet. Det innebærer en betydelig binding av kapital og boligen er også en sparebøsse, der verdiutviklingen på boligen er med på å avgjøre hvor mye man har i egenkapital. Eiendomsmegleren skal være en nøytral mellommann og ivareta både selgerens og kjøperens interesser, bortsett fra når det gjelder salgspris.

Dermed er det avgjørende at du som forbruker ikke velger den første og ”beste” eller ”billigste” megleren som du fant på nettet eller takket ja til en lokketilbud som du fikk i posten. De dyktigste meglere vet ofte å tas seg betalt, det er viktigere å sammenligne flere meglere og deres boligsalgshistorikk fra ditt område.

Team Eiendomsmegleranbud.no

Erling Andersen

Erling Andersen

Markedsjef / Partner

erling@digitalfjord.no

Khurram Ali

Khurram Ali

Daglig leder Partner

khurram@digitalfjord.no

Gard Honningsø

Gard Honningsø

Teknologiansvarlig

gard@digitalfjord.no

Donatas Vainilaitis

Donatas Vainilaitis

Designansvarlig

donatas@digitalfjord.no

Slik fungerer Eiendomsmegleranbud.no

Det tar bare ett minutt å fylle ut og sende vår online skjema. Det er 100% gratis og helt uforpliktende. Våre kunder får vanligvis tilbud innen 24 timer etter innsending av skjema.

Etter at du har fylt ut skjemaet vil du bli kontaktet av maks 3 meglere direkte innen 24t og i mange tilfeller tar det ikke mer enn 1 time før du mottar tilbud fra meglere.

Anbudstjenesten er 100% gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Ved å bruke tjenesten vår vil du spare mye tid enn å ringe ringe et meglerfirma av gangen.

Anbudstjensten vår ble lansert i 2014, og har siden hjulpet flere tusen boligeiere med å finne rett megler for salg av sin bolig.

Slik går du frem

For å innhente tilbud på Eiendomsmegleranbud.no, følg 3 trinn under:

  1. Fyll ut skjemaet
  2. Kryss av for om du ønsker tilbud på refinansiering av boliglån fra 2.8% rente
  3. Klikk på knappen ”Gi meg gratis tilbud”

Hvordan skiller vi oss ut fra de andre anbudstjenestene?

Bruken av anbudstjenester på nettet har økt, men utfordringen med de tradisjonelle nettbaserte anbudstjenestene er at de formidler din forespørsel til fra 10-25 eiendomsmeglere og de færreste ønsker å bli ringt opp av 25 meglere samtidig. I tillegg er det veldig mange seriøse eiendomsmeglerkontorer som ikke registrerer seg som tilbydere fordi de ikke har ressurser til å konkurrere med 25 andre meglere.

Eiendomsmegleranbud.no er suverent største nisjeportal for eiendomsmeglerbransjen i Norge og vi garanterer at din forespørsel blir formidlet kun til 3 meglere, og du velger selv når du ønsker å bli kontaktet.

Hvem står bak?

Eiendomsmegleranbud.no drives av det norske selskapet
Digitalfjord.no AS (org.nr. 999 128 394)

Digitalfjord hjelper bedrifter med effektiv digital markedsføring som engasjerer, genererer kvalitets leads online via nisjetjenester og sosiale medier. Vi driver flere markedsledende leads genererende tjenester innenfor blant annet billån, verdivurdering, energi m.m.

Videre hjelper vi bedrifter bygge sine virksomheter online med bærekraftig web markedsføring og søkemotoroptimalisering aktiviteter som bedrer synlighet, øker trafikken og genererer nye kunder. Med fokus på B2B, har digitalfjord hjulpet konsulenter, produsenter, finansielle selskaper og mange andre skjerpe sin konkurransefortrinn på nettet. Våre kjerneverdier inkluderer livslang læring, kunnskapsoverføring, etikk, integritet, åpenhet og en entusiastisk forpliktelse til å levere verdi til våre klienter.