For meglere

Ønsker du flere salgsopprdag?

93% av all bruk av internett starter ved et søk, de fleste nye eiendomsmegleroppdrag kommer fra nettet. Det er dyrt å annonsere der du treffer veldig mange mennesker som ikke vil kjøpe noe med det første. Konverteringer via e-post markedsføring og digitale annonser ligger på 1.7%, mens konverteringer fra folk som søker aktivt etter en produkt eller tjeneste via søkemotorer ligger opp mot 50%.

Gjennom Eiendomsmegleranbud.no henter vi inn flere tusen ferske prospekter fra personer som aktivt er på utkikk etter å engasjere eiendomsmegler for salg av sin bolig. Vi gir eiendomsmeglere kvalitetsprospekter basert på hvilke områder, bydeler, byer og kommuner de dekker basert på postnummer kunden oppgir. Eiendomsmeglere mottar varme relevante prospekter på e-post i samme øyeblikk som kunden klikker på “send” knappen. 35% til 50% av all salg går til bedriften som kunden kommer i kontakt med først.

Hvordan skiller vi oss ut fra andre?

Eiendomsmegleranbud.no er en dedikert tjeneste for personer som aktivt søker etter å engasjere en eiendomsmegler for salg av bolig. Våre brukere leter aktivt etter eiendomsmeglere på nettet og skal selge sin bolig innen 1-3 måneder. De bruker vår tjeneste fordi de aktivt søker etter eiendomsmegler i sitt nærområde etter søketermer som “Eiendomsmegler Oslo”, “Eiendomsmegler Bergen”, “Beste Eiendomsmegler i Stavanger”, ikke fordi de tilfeldigvis klikket på en annonse på nettet “Gratis verdivurdering av bolig” mens de var inne på Vg.no og leste en artikkel om “Er det lurt å eie eller leie bolig?”. Ingen andre aktører henter inn større volumer på antall ferske og høyt kvalitets eiendomsmeglerprospekter enn oss.

Hvor mange meglere konkurrerer om samme prospekt?

Hos andre anbudstjenester må du konkurrere med fra 5 til 25 meglere om samme prospekt. Eiendomsmegleranbud.no formidler max til 3 meglere uansett område, dermed vinner du flere oppdrag via oss enn hos de andre som satser på å selge samme prospektet til så mange som mulig for å maksimere sin egen utbytte. Ved å tilby prospekt til kun 3 meglere ivaretar vi ikke bare meglerne men også kunden, de færreste vil like å bli kontaktet av fra 5-25 meglere på engang.

Interessert i flere salgsoppdrag?

Ta kontakt med oss per e-post på post@eiendomsmegleranbud.no og du vil få svar iløpet av dagen fra 08.00-17.00.

Selskapet bak Eiendomsmegleranbud.no

Eiendomsmegleranbud.no drives av Digitalfjord.no AS, et norsk selskap spesialisert innen digital markedsføring, vår kjernekompetanse er søkemotoroptimalisering. Vi driver flere tilsvarende prospektgenerende sider innen forkjellige segmenter med meget gode resultater. Ta kontakt om du ønsker referansekunder eller om du har behov for søkemotoroptimalisering av din nettside. Vi hjelper alle bedrifter med å lykkes på nett.