Eiendomsmeglerne Karianne Amlie og Hans Christian Espenes skal hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Boligjakten har sesongpremiere onsdag 21. januar klokken 21.30.

Denne sesongen hjelper våre meglere blant andre et søskenpar som vil kjøpe enebolig sammen som kan romme alle barna og et par som ønsker seg et småbruk og lang vei til naboen. Meglerne reiser også til Bergen for å finne hus uten edderkopper, til Trømsø for å finne en enebolig med sjel og ulike steder på Østlandet for å finne de perfekte husene og leilighetene for boligkjøperne.

Karianne og Hans Christian leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert, og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene.

Hans Christian Espenes har jobbet som megler i 13 år og er nå partner i Privatmegleren Trondheim. Dette er hans tredje sesong som megler i Boligjakten. Karianne Amlie er fersk megler i Boligjakten, men har jobbet som megler i 14 år og ser på jobben sin som en livsstil. IBoligjakten får hun bruk for alt hun kan om strategi for å vinne en budrunde!