2,2 milliarder kroner betalte oljefondet for Queensberry House, eiendommen der de selv holder kontor, i sentrum av London.

Adressen til den nye eiendommen er 3-9 Old Burlington Street. Bygget er på totalt drøye 6.000 kvadratmeter. Tidligere har oljefondet kjøpt andel i blant annet ikoniske Regent Street. Oljefondet har signalisert økte investeringer i eiendom. I USA har fondet kjøpt seg opp i byer som New York, Washington D.C, Boston og San Francisco, mens det i Europa byer som London og Paris. Norges Bank Investment Management har kjøpt 100 prosent av bygget Queensberry House, som ligger i 3-9 Old Burlington Street i London.

Norges Bank Investment Management betalte 190,6 millioner pund, tilsvarende rundt 2,2 milliarder kroner, for selskapet som står som eier av bygget. Gjeld i selskapet ble nedbetalt ved overtagelse. Det ble ikke tatt opp gjeld for å finansiere investeringen. Selger av eiendommen er Fondo David, et eiendomsfond som forvaltes av Sorgente SGR og er en del av italienske Sorgente Group.